Δήμητρα Παναγιωτάκη


Δήμητρα Παναγιωτάκη

Εναλλακτική θεραπεύτρια, Μασέζ, Αισθητικός

Η εναλλακτική θεραπεία και η αισθητική αποτελούν βασικό άξονα στην ζωή της ενώ η συνέπεια, ο επαγγελματισμός και η υπευθυνότητα είναι αδιαμφισβήτητα χαρακτηριστικά της. Η Δήμητρα σπούδασε στο Holistic Rejuvenation Εργαστήριο Ελευθέρων Σπουδών Φυσικών Εναλλακτικών Θεραπείων –(ΝΗS) και είναι κάτοχος πιστοποιητικού παρακολούθησης σεμιναρίου για την Αρχαία Ελληνική Ιπποκατρική Μάλαξη (NHS).

Έχει παρακολουθήσει πολλά σεμινάρια που αφορούν στις ενεργειακές θεραπείες όπως Ρέικι, Κρυσταλλοθεραπεία, Εκρεμμές, Ηχογαβάθες. Ο χώρος της αισθητικής της είναι ιδιαίτερα γνώριμος και αγαπητός με άδεια ασκήσεως επαγγέλματος από την Νομαρχία Αθηνών, Τεχνίτη Περιποιήσης Χεριών Ποδιών (Manicure-Pedicure) και είναι διπλωματούχος του Atelier International De Maquillage.

Το Ινδικό μασάζ κεφαλής Shirodhara, massage Lomi Lomi, Ενεργειακό – Θιβετιανό μασάζ, Rejuvance, Thai massage, Αρωματοθεραπεία με πουγκιά, Hot Stone massage είναι μερικές μόνο από τις θεραπείες που προσφέρει με πειθαρχία και σεβασμό στους ανθρώπους που αφήνονται στα χέρια της.