Στέλλα Παπαθεοδώρου


Στέλλα Παπαθεοδώρου

Η Στέλλα Παπαθεοδώρου γεννήθηκε στο Λονδίνο και μεγάλωσε στο Ναύπλιο. Αποφοίτησε από το Τμήμα Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Αθηνών με ειδίκευση στην «Ορχηστική».

Το 2012 ταξίδεψε στην Ινδία για να γνωρίσει από κοντά τη φιλοσοφία και πρακτική της Γιόγκα, όπου σπούδασε και αποφοίτησε από τη σχολή Rishikesh Yog Peeth.

Έκτοτε ασχολείται με τη διδασκαλία της Γιόγκα και παρακολουθεί σεμινάρια ( Chuck Miller, David Swenson, Todd Norian κ.α.) με στόχο την εμπλούτιση των γνώσεών της.

Μεγάλη έμπνευση για την ίδια αποτελεί η δασκάλα της Dona Holleman την οποία επισκέπτεται στην Ιταλία δύο φορές το χρόνο για τη δική της πρακτική, εμβάθυνση και εξέλιξη.

Επίσης είναι πιστοποιημένη δασκάλα περιγεννητικής από τη σχολή Birthlight UK που της δίνει τη δυνατότητα  να ασχολείται και να βοηθά γυναίκες σε αυτή την ιδιαίτερη και όμορφη περίοδο της ζωής τους.

Τέλος, είναι σπουδάστρια της Ινδικής Φιλοσοφίας στην ΕΛΙΝΕΠΑ με καθηγητή στον Δρ Δημήτριο Βασιλειάδη, είναι κάτοχος διπλώματος Thai massage level 1 από τον Νίκο Παρασκευόπουλο καθώς επίσης είναι και δασκάλα Pilates με σπουδές στο κέντρο κινησιολογίας «Pilates-Εβίτα Ηλιοπούλου».