Todd Tesen 10h Yoga Workshop 08-09/10/2016

Todd Tesen 10h Yoga Workshop 08-09/10/2016

Καθοδηγηθείτε απο τον Todd Tesen σε μία προσωπική εμπειρία “Asana & Prana”, μέσω της οποίας θα γίνετε γνώστης της προσωπικής σας τεχνικής, αναγνωρίζοντας τόσο τις ικανότητες όσο και τις δυνατότητες που κατέχετε, καθώς και τον τρόπο να τις εξελίξετε μέσω συνειδητής προσπάθειας.

Το workshop θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 8 και την Κυριακή 9 Οκτωβρίου και θα διαρκέσει συνολικά 10 ώρες.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Ο Todd Tesen υπήρξε μαθητής της γιόγκα και του διαλογισμού για όλη την ενήλικη ζωή του. Ξεκίνησε την στοχαστική πρακτική του ενώ ήταν ακόμα στο Πανεπιστήμιο με καθημερινό διαλογισμό, ο οποίος αποτέλεσε
τη βάση της πρακτικής του.

Η Yoga Asana ήρθε στη ζωή του μετά την αποφοίτηση. Από τη Hatha Yoga στη Sivananda Yoga και την Ashtanga Vinyasa Yoga, εξερεύνησε
όλες τις δυνατότητες της πρακτικής. Το 2001, ο Todd Tesen ανακάλυψε το νεοσύστατο σχολείο της Anusara Yoga. Αναγνώρισε τη σαφή εκλέπτυνση και την αποτελεσματικότητα των πρακτικών και της μεθοδολογίας της και άρχισε αμέσως να μελετάει το σύστημα και τη διδασκαλία της Anusara. Η εξελισσόμενη πρακτική του τον οδήγησε στην πιο σημαντική εισαγωγή της πορείας του: η συνάντησή του με τον δάσκαλο και φίλο του, τον παγκοσμίου φήμης εισηγητή της Τάντρα, Dr. Douglas Brooks, με τον οποίο συνεχίζει την μελέτη μέχρι και σήμερα. Συνδυάζοντας τη γνώση απο το σύστημα της Anusara Yoga με τις επαναστατικές φιλοσοφικές διδασκαλίες του Brooks από την Rajanaka Υοga, ο Todd πάντρεψε την επιστημονική γνώση με την καλλιτεχνική έκφραση. Το σώμα, η αναπνοή, το μυαλό και το πνεύμα αναμειγνύονται τέλεια και τότε αποκαλύπτεται η συνεργατική εξελικτική σχέση τους.

Επί του παρόντος, με βάση τις Ηνωμένες Πολιτείες, o Todd είναι πιστοποιημένος E-RYT500 Yoga Instructor, συνεχίζει να ασκείται καθημερινά και διδάσκει σε όλες τις ΗΠΑ, το Μεξικό και τη Νότια Αμερική, καθώς και στην Ευρώπη (Γαλλία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ιρλανδία, Γερμανία, Ιταλία, Σουηδία, Ελλάδα, Τουρκία, Μπαλί). Επιπλέον, διδάσκει σε απευθείας σύνδεση στην ιστοσελίδα www.yogauni.com.

Γνωστός για την αίσθηση του χιούμορ και την χαρακτηριστική μέθοδο διδασκαλίας του, o Todd είναι ένας σεβαστός δάσκαλος ο οποίος προκαλεί τους μαθητές του να σταθούν σωματικά ενεργοί και δυνατοί ενώ τους βοηθάει να παρατηρούν ανεπαίσθητες αλλά σημαντικές λεπτομέρειες.

Η αγαπημένη του ερώτηση “Now, what are you prepared to do?” ακούγεται συχνά κατά την διάρκεια του μαθήματος του. Έτσι, δίνει έμφαση και υπενθυμίζει την φιλοσοφία και την επιστήμη της Yoga.

Περιγραφή σεμιναρίου:

Σάββατο πρωί : 11:00 – 13:00 Η πρακτική ξεκινάει δίνοντας έμφαση στην σχέση του σώματος με την αναπνοή.

Σάββατο απόγευμα: 16:00 – 18:30 Η πρακτική συνεχίζεται εξερευνώντας τη θέση των backbends. Θα έχετε την ευκαιρία όχι μόνο να μάθετε τις τεχνικές των backbends και να κατανοήσετε τις συγκεκριμένες στάσεις, αλλά και να απολαύσετε τα πλεονεκτήματα που θα σας επιφέρουν.

Κυριακή πρωί: 11:00 – 13:30 Ανακαλύψτε σε βάθος την καρδιάς σας. Μια από τις μεγαλύτερες προκλήσεις που πρέπει να αντιμετωπίσει ο σύγχρονος άνθρωπος, είναι η επιμονή και υπομονή που είναι αναγκαία για την καλλιέργεια ψυχικής και σωματικής δύναμης. Στόχος είναι να παραμείνουμε ανοιχτοί και δεκτικοί κατά τη διάρκεια του διαλογισμού, έτσι ώστε να συνδεθούμε με την πηγή δύναμης που βρίσκεται μέσα μας και να μπορέσουμε να εξελιχθούμε στους τομείς που επιθυμούμε.

Κυριακή απόγευμα: 16:30 – 19:30 Στο καταληκτικό τρίωρο του σεμιναρίου, θα θυμηθούμε και θα βάλουμε σε εφαρμογή όλα αυτά που μάθαμε και μοιραστήκαμε στα προηγούμενα μαθήματα.

Το workshop είναι ανοιχτό για όλα τα επίπεδα.

Κόστος σεμιναρίου:100/4workshops 30/1 workshop