Βίκυ Παπαδοπούλου Woods


Βίκυ Παπαδοπούλου Woods

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1982. Σπούδασε επικοινωνίες και εργάστηκε ως παραγωγός Εvents σε γνωστές  εταιρίες παραγωγής. Απο νεαρή ηλικία  ασχολήθηκε με το χορό, η αναζήτηση της όμως προς μια βαθύτερη ¨επικοινωνία¨ με το σώμα και τον βαθύτερο εαυτό μας, την έφεραν κοντά σε μια πιο εναλλακτική προσέγγιση της ζωής. 

Παίρνοντας το πρώτο επίπεδο ενεργειακών θεραπειών Ρεϊκι το 2003, παράλληλα με προσωπική εξάσκηση στην Yoga ξεπερνά προσωπικά προβλήματα υγείας και αυτό την ωθεί ακόμα πιο βαθιά στην αναζήτηση της γνώσης  για αυτοθεραπεία.

Για πρώτη φορά το 2009 έρχεται σε επαφή με την παραδοσιακή Ταϊλανδέζικη μάλαξη και εκτιμόντας την θεραπευτική της ικανότητα,  εντριφεί σε αυτό κοντά σε αξιοσέβαστους δασκάλους στην Ελλάδα και και στην Ταιλάνδη. 

Το 2010 παίρνει το πτυχίο δασκάλας Hatha Yoga απο το N.Y.S.Y.S studio και ταξιδεύοντας στην βόρεια Ταϊλανδη παρακολουθει με τον Jonas Westring τα σεμινάρια δασκάλων Yoga με εξειδίκευση την ευθυγράμμιση (Anusara Yoga)

Τα τελευταία 5 χρόνια ζουσε και διδάσκε *Vyniassa *Swing Aerial yoga and *Yin. στο Βελγιο σε γνωστα Yoga στουντιο. ενώ η ανάγκη για προσωπική εξέλιξη μέσα απο τα ταξίδια την οδηγησαν στην Ινδια οπου και μυειται στο συστημα της Ashtanga. 

Ωντας θερμη υποστηρικτρια της ολιστικης ιατρικης και ιασης του σωματος και θελωντας να θεραπευσει προσωπικες ασθενειες της, ακολουθει σπουδες πανω στην Ολιστικη Διατροφορογια.( Clinical Nutritionist) και την Vegan διατροφη.